Élettel teli világot ígér a Horizon: Forbidden West

2021. november 22.
32.7541
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az előző generációban a PlayStation számára az egyik legfontosabb címe volt a Guerilla Games által fejlesztett Horizon: Zero Dawn, melyhez egy ideje tudjuk, hogy érkezik a folytatás, a Horizon: Forbidden West, melyhez új infók érkeztek.
 

A Horizon: Forbidden West a 2022-es év vitán felül egyik legjobban várt játéka, köszönhetően az első rész kétségkívül magas minőség-színvonalon szállított játékélménye végett. Valamint nem elhanyagolható tény, hogy remek volt a prezentációja. Ezen is kíván erősíteni a folytatás, legalábbis erre engedhetünk következtetni a PlayStation legújabb blogposztja után, ahol a fejlesztőcsapat közösségi főnöke adott további információkat a játék világáról.

Ezek alapján a játékban a különböző törzsek nagyon sok szempontból különbőzek lesznek, ez értendő a fegyverhasználatukra és harcmodorukra is, nem csak egy másik skin lesz egyikre vagy másikra pakolva. Ugyanilyen alapos gondot fordítottak a környezetre, és az NPC karakterekre is, sokkal jobban lesz ez a két aspektus szinkronban egymással, élettel telibbnek ígérkezik.
3 hozzászólás

Patrik94

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Oké, csak jönne már.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

De várom már.

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Csak már jönne...

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaRonalddo profilja