Egyre biztosabb, hogy tényleg Dwayne Johnson játssza majd a Fortnite legfontosabb karakterét

2021. december 02.
35.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Dwayne "The Rock" Johnson idén már másodszorra szellőztette meg a Fortnite-ban való részvételét, és ezúttal szinte megerősítette, hogy ő lesz a hangja a Fortnite történetének egyik legfontosabb karakterének.

Az ex-pankrátor sztár a közösségi médiában egy videót tett közzé, ami első blikkre ez nem volt más, mint az energiaitalának, a ZOA-nak a reklámja, de a Fortnite rajongói másképp látták. The Rock hűtőjének belsejében ugyanis a The Foundation összetéveszthetetlen maszkja volt, a Fortnite titokzatos Sevenjének egyik tagja, a látszólagos metaemberek csoportja, akik szöges ellentétben állnak a játék feltételezett gonosz frakciójával.

A videóban az asztalán egy kellék sci-fi fegyver is látható, ami úgy néz ki, mintha The Foundationé lenne. The Rock emellett említést tesz egy "Zero Point"-ról, a Fortnite-sziget szívében található életet teremtő energiaforrásról, és a videóban többször is fejjel lefelé forog a kamera - ez valószínűleg a 3. fejezet "flipide" témájára utal, amelyet néhány kiszivárogtató már említett.


A rajongók először márciusban kezdtek el találgatni The Foundation hangjáról, amikor a karakter debütált a Fortnite-ban, és ő lett a The Seven negyedik megerősített tagja, akivel eddig találkoztunk. Akkoriban The Rock a Zero Crisis Finale (The Foundation debütálása) napján posztolt egy rejtélyesebb videót, és úgy tűnt, hogy utal a játékra.

A karaktermodell is hasonlít The Rockra, hasonlóan zömök testalkattal és egy olyan emblémával a páncélján, ami hasonlít és ugyanott van, mint The Rock ikonikus mellkasi tetoválása.
Fortnite-ban való részvételét, és ezúttal szinte megerősítette, hogy ő lesz a hangja a Fortnite történetének egyik legfontosabb karakterének.'>
2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

Mindennapi fortnájt hírünk. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 7 hónapja

Hogy adhatja ehhez a nevét????? meglepett smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja