Egy lélegzetelállító Half-Life guerilla-film kései uzsonnára

2011.09.18. 19:00
2.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A majd' minden tekintetben egyedülálló Half-Life franchise már színre lépésének pillanatától fogva egy méltó filmadaptációért kiált, a Half-Life 2 széria pedig csak tovább ajzotta kedélyeinket.

Született is számos és számtalan jobbnál-jobb magánszorgalomból tákolt alkotás, ezek némelyike olyan pedánsra sikeredett, hogy felbukkanását a rajongók valóságos hisztériája követte. Nem megbocsátható módon éppen egy ilyen bámulatra méltó guerilla-film felett siklott el a tekintetünk, azonban ismerjük a mondást: ami késik, az nem múlik.

#tv#

A Half-Life franchise tiszteletének jegyében született filmsorozat első epizódjával 2009-ben állt elő a Purchase Brothers névre hallgató kreatív társulat és nyomban osztatlan sikert aratott, már csak azért is, mert rendkívül jól tükrözte a közismert FPS atmoszféráját, ugyanakkor mégis bővelkedik az egyedi vonásokban. A nagyszerű Escape from City 17 a múlt hónapban, egész pontosan augusztus 24-én megérte második felvonását, amely a 17-es számú városban zajló háború történetét folytatja, illetőleg két felkelő közt kialakuló szoros érzelmi köteléket vázolja fel. Természetesen a jól bevált hangnemben!

A film mindössze 250 dolláros ráfordításból készült, négy színész közreműködésével. Kolosszális látványvilágban és izgalmakban mégsem lesz hiány.

Ha még nem láttátok volna az első részt, nézzétek meg itt a Game Channelen: Half-Life 2 rövidfilm: Escape From City-17
3 hozzászólás

Shade

13 éve, 10 hónapja és 15 napja

Meglepően jól játszanak benne a szereplők, jobban mint némelyik mai profi színész.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 15 napja

diiiiirrrrr, de kemééény

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 15 napja

Bruttttál jó!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja