Egy lélegzetelállító Half-Life guerilla-film kései uzsonnára

2011. szeptember 18.
2.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A majd' minden tekintetben egyedülálló Half-Life franchise már színre lépésének pillanatától fogva egy méltó filmadaptációért kiált, a Half-Life 2 széria pedig csak tovább ajzotta kedélyeinket.

Született is számos és számtalan jobbnál-jobb magánszorgalomból tákolt alkotás, ezek némelyike olyan pedánsra sikeredett, hogy felbukkanását a rajongók valóságos hisztériája követte. Nem megbocsátható módon éppen egy ilyen bámulatra méltó guerilla-film felett siklott el a tekintetünk, azonban ismerjük a mondást: ami késik, az nem múlik.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


A Half-Life franchise tiszteletének jegyében született filmsorozat első epizódjával 2009-ben állt elő a Purchase Brothers névre hallgató kreatív társulat és nyomban osztatlan sikert aratott, már csak azért is, mert rendkívül jól tükrözte a közismert FPS atmoszféráját, ugyanakkor mégis bővelkedik az egyedi vonásokban. A nagyszerű Escape from City 17 a múlt hónapban, egész pontosan augusztus 24-én megérte második felvonását, amely a 17-es számú városban zajló háború történetét folytatja, illetőleg két felkelő közt kialakuló szoros érzelmi köteléket vázolja fel. Természetesen a jól bevált hangnemben!

A film mindössze 250 dolláros ráfordításból készült, négy színész közreműködésével. Kolosszális látványvilágban és izgalmakban mégsem lesz hiány.

Ha még nem láttátok volna az első részt, nézzétek meg itt a Game Channelen: Half-Life 2 rövidfilm: Escape From City-17
3 hozzászólás

Shade

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Meglepően jól játszanak benne a szereplők, jobban mint némelyik mai profi színész.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

diiiiirrrrr, de kemééény

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Bruttttál jó!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt