Egy halom sportjátékot leszállít majd Wii U-ra az Electronic Arts

2012. június 08.
1.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
John Riccitiello, avagy az Electronic Arts vezére egy az E3 alatt adott interjú során bejelentette, hogy az EA Sports jelenleg is azon ügyeskedik a háttérben, hogy a Wii U premierjét követően egy halom sportjátékot tudjanak megjelentetni a konzolra.

John kiemelte, hogy bejelentéssel egyelőre még nem tud szolgálni - értelemszerűen -, de többek között például a FIFA és a Madden sorozatok már biztosnak tekinthetők, mint ahogyan azt a nagy los angelesi expó korábbi napjain már megtapasztalhattuk.

Riccitiello egyébiránt a Nintendo E3-as konferenciáján jelentette be, hogy az Electronic Arts teljes mellszélességgel támogatni fogja majd a Wii U-t, annak ellenére is, hogy egyelőre még csak egyetlen komolyabb videojátékuk lett biztosan megerősítve a masinára, ez pedig nem más, mint a Mass Effect 3.

A sportjátékok esetében egyébiránt arra számítunk, hogy a FIFA és a Madden mellett az EA az összes sportra kiélezett sorozatát átülteti Wii U-ra is, hiszen nem volt ez másképpen akkor sem, amikor a Wii számított újdonságnak.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja

Fifa Wii-n?meglepett smiley Kirrrály!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja

EA nagyon pörög, elkezdte Ubuntura is porolni a játékait!mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja