Egy zenei fesztivál helyszínére visz a Dead Island 2 második bővítménye

2024. március 21.
16.9851
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Dead Island 2 második sztoris bővítménye áprilisban jelenik meg, a SoLA című DLC nem sokkal a játék április 22-i Steam megjelenése előtt érkezik és egy nagy kaliforniai zenei fesztivál helyszínére csöppenünk.

A történet leírása szerint egy halálos vírus söpör végig a Völgyön, ami a lakosokat kiéhezett zombikká változtatja, miközben egy khtonikus ritmus hívogat a túlvilágról. Egy rejtélyes üzenet csalogat minket a fesztiválra és ahogy felfedezzük SoLA maradványait, véget vethetünk a túlvilági fenyegetésnek.

Az új helyszín mellett a SoLA új ellenségtípusokat is hoz nekünk április 17-én, köztük a Whippert (amely távolról is megtámadhat bennünket a beleivel) és a Clottert (amely egy halom legyőzhetetlen vérré tud szétoszlani, majd máshol újjáalakulni). Új fegyverek is lesznek, mint például a Ripper (egy körfűrésszel kombinált baseball ütő) és a Sawblade Launcher (egy nehézfegyver, amely fűrészlapokat lő ki).

Dead Island 2 második sztoris bővítménye áprilisban jelenik meg, a SoLA című DLC nem sokkal a játék április 22-i Steam megjelenése előtt érkezik és egy nagy kaliforniai zenei fesztivál helyszínére csöppenünk.'>
3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez nagyon király. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Látom, be is vagyunk cuccozva, ahogy a video színkavalkádja mutatja. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

De laza! röhögő smiley

válasz erre
Dead Island 2
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja