Egy verekedős cyberpunk kaland érkezik hamarosan Midnight Fight Express címmel

2022. augusztus 22.
4.9281
Mikee profilja, adatai
Mikee
A verekedős, beat 'em up stílusú játék még tavaly, a Gamescom eseményen tűnt fel először, már nem is kell olyan sokat várnunk rá, nyakunkon ugyanis a megjelenés napja, hamarosan fejest is ugorhatunk a cyberpunk kalandba.

A Midnight Fight Express egy izometrikus verekedős kalandnak ígérkezik, amiben főhősünk, az ex-bandatag Babyface egy lehetetlen küldetésre vállalkozik: napfelkeltéig át kell vágnia magát a neonfényben úszó város sikátorain, különben a város felett az alvilág veszi át az uralmat.

A harcok során elsősorban az öklünkre fogunk hagyatkozni, különféle közelharci fegyverek állnak majd rendelkezésre, emellett változatos képességekből választhatunk majd, egy kiterjedt skill-fát kapunk majd kézhez. A játékmenet elsősorban a kitérésre és a különféle kombókra fog építeni, de persze távolsági fegyverekből is tudunk majd válogatni.

A Midnight Fight Express egészen pontosan holnap, augusztus 23-án fog megjelenni PS4, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokon és PC-n. További jó hír, hogy a megjelenést követően elérhető lesz majd a PC-s Game Pass kínálatában. Sajnos a Nintendo-s kollégák csak kicsit később, pár hét múlva csatlakozhatnak majd be a cyberpunk kalandba.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zender

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

NEm rossz, nekem nagyon bejön.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egész jópofa!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Tetszik, határozottan.

válasz erre
Midnight Fight Express
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

karolyk3 profiljaMikee profiljaBotyi profiljamarco profilja