Egy új főgonoszt is hozott a Gotham Knights aktuális frissítése

2022. november 30.
37.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még nagyon sok frissítésre van szüksége a Gotham Knights-nak ahhoz, hogy megfelelő minőséget produkáljon, azonban a készítők mentségére szóljon, hogy legalább próbálkoznak, így például tegnap befutott egy újabb nagyobbacska update.

Az pedig nemcsak hibák javítására fókuszált, hanem friss tartalmat is hozott, egészen pontosan egy új főellenfelet tett elérhetővé a Heroic Assault játékmódban, és mielőtt bárki valamelyik félelmetes DC szörnyetegre gondolna, gyorsan lelohasztanánk a kedélyeket.

A Gotham Knights új főgonosza ugyanis Starro lett, aki valójában egy tengericsillag, és bár kozmikus, misztikus, meg különleges, de azért a legtöbben egy nála sokkal keményebb és ismertebb karaktert vártak.

Gotham Knights-nak ahhoz, hogy megfelelő minőséget produkáljon, azonban a készítők mentségére szóljon, hogy legalább próbálkoznak, így például tegnap befutott egy újabb nagyobbacska update.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Marha nagy frissítés bakker. röhögő smiley

válasz erre

Kisember001

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Érdekes választás. Bár tartogathatták volna egy esetleges Igazság Ligája játékra. Sőt, a Suicide Squad Kill the Justice League-ben neki még több értelme lett volna mint Brainiac-nek.

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja