Egy rajongó 4 ezer letöltő kódot vett az Alan Wakehez, de egyik sem működik

2024. április 16.
22.4561
Botyi profilja, adatai
Botyi
Ha egy olyan játékról van szó, amelyet nagyon szeretünk, akkor talán kétszer is megvennénk, arra az esetre, ha az egyik példány elromlana, vagy másik platformon próbálnánk ki, de egy Alan Wake-rajongó most talán kicsit túlzásba esett.

Az Alan Wake a Remedy egyik legerősebb alkotása, amelyet egy rajongó annyira szeret, hogy 4000 letöltő kódot vásárolt belőle. A PCGamesN-nek Alisa AV elmondta, az eBay-en látott egy furcsa hirdetést: két doboz promóciós letöltő kártyát az Alan Wakehez 240 dollárért (89 ezer forint).

Mindkét doboz egyenként körülbelül 25 kilogrammot nyom, Alisa pedig nagyjából 20 darab kipróbálása után felvette a kapcsolatot a Microsoft ügyfélszolgálatával, mert egyik sem működött. Kiderült, hogy a kártyákat soha nem aktiválta az őket megvásárló bolt és valószínűleg több mint tíz évesek.

Hogy mi lesz a sorsa a használhatatlan kártyáknak? Hősünk egy Alan Wake 2 rajongói videót készít és abban szerepelnek majd ezek a tárgyak, majd valószínűleg a szobája egyik falát fogja beborítani velük.

Alan Wake-rajongó most talán kicsit túlzásba esett.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Benézte. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez az üzlet nem jött össze a csákónak! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete

Hát az kemény sztori! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaGargameth profiljamarco profiljaMitüzenarádió profilja