Egy kis trükkel FPS nézetben is játszhatod PC-n a The Evil Within 2-t

2017. október 23.
3.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas felfedezést tett egy játékos a The Evil Within 2 kapcsán, amely az idei év egyik legjobb horrorjaként bár alapvetően külső nézetből garantálja számunkra a rettegést, de több helyen is belső nézetbe vált, ami egy SkacikPL nevű Youtubernek szöget ütött a fejébe.

Emberünk pedig gyorsan utána is járt a dolognak, és rájött arra, hogy egy trükkel lehetősége van arra, hogy állandósítsa az alkotásban az FPS nézetet, ergo elejétől a végéig így élhesse át az egész játékot. Hogy neked is kedved lenne ilyesmihez?

Ebben az esetben az első dolgod az legyen, hogy a The Evil Within 2 asztali parancsikonján aktiválod a játékon belüli konzolt, vagy a Steam könyvtárban a játékon jobb egér után a Properties fülecskére kattintunk, majd ott a Set launch options-t választjuk, és odaírjuk a fájlnév után a "+com_allowconsole 1" parancsot. (Asztali parancsikon esetén ezt írjuk az exe fájl mögé!)

Ha ezzel megvagyunk, a játékban az Insert gomb megnyomásával már elő lehet hívni a konzolt, ahol annyi lesz a dolgunk, hogy begépeljük a "pl_FPS 1" parancsot, és ha ezután nyomunk egy Entert, máris átvált a játék belső nézetbe, ami így néz ki a gyakorlatban:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

6 éve, 24 napja

Mennyivel menőbb lett volna, ha ez a lehetőség gyárilag a játékban van és nem egy játékosnak kell megpiszkálnia, hogy előjöjjön a funkció.

válasz erre

Gólem

6 éve, 27 napja

Nagyon keményen néz ki!

válasz erre

VaPe

6 éve, 27 napja

Menőség!!!

válasz erre
The Evil Within 2
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljaBotyi profilja