Egy héten át mindenkinek ingyenes lesz az Anno 1800

2023. március 03.
5.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ubisoft bejelentette, hogy az Anno 1800 március 16-i PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S megjelenése alkalmából a játékosok március 16-tól március 23-ig egy teljes hétig ingyenesen játszhatnak vele minden platformon.

Az ingyenes hét alatt a Ubisoft Connecten, az Epic Games Store-ban, a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S áruházakban a játékosok hozzáférhetnek a teljes tartalomhoz és a fejlődésük átvihető lesz, ha úgy döntenek, hogy megvásárolják a játékot. A most megjelent fejlesztői előzetesen keresztül többet megtudhatunk arról, hogy hogyan készül az Anno 1800 konzolokra.

Az Anno 1800 Console Edition Standard verziója az alapjátékot és a legnagyobb frissítéseket tartalmazza, a Deluxe ezeket kibővíti három kozmetikai csomaggal. Az előrendelők élvezhetik a birodalmi és a konzolos alapítócsomagokat, amelyek extra kozmetikai bónuszokat adnak, valamint a digitális művészeti könyvet és a hanganyagot.

Nézd nagyban ezt a videót!Anno 1800 március 16-i PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S megjelenése alkalmából a játékosok március 16-tól március 23-ig egy teljes hétig ingyenesen játszhatnak vele minden platformon.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Tényleg van aki kíváncsi rá, de még nem próbálta ki? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 25 napja

Minek... röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 25 napja

Aki akarta már rég végigjátszotta...

válasz erre
Anno 1800
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja