Egy hét alatt egymillió követőt sikerült toboroznia a Cult of the Lamb-nak

2022. augusztus 20.
4.8431
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Massive Monster roguelike kultista-szimulátora, a Cult of the Lamb egy hete jelent meg, de már most rendkívül népszerű, közel egymillió követőt sikerült behúznia a szektába a fejlesztőknek.

A játék során egy megszállott bárányt irányítunk, akit egy baljós idegen visszahozott a halálból, az adósságunkat pedig úgy kell törlesztenünk, hogy követőket toborzunk a szektájába. Célunk, hogy terjesszük az igét, miközben rivális kultuszokat is találunk majd az utunk során, akiknek a befolyásos vezetőit legyőzve még több követőt szerezhetünk.

Ügyelnünk kell majd arra, hogy a hívek elégedettek legyenek, új építmények építésével, rituálék végrehajtásával és prédikációkkal erősíthetjük meg a hitüket. Ahogy egyre erősebbek leszünk, úgy hatolhatunk majd be egyre mélyebbre a tiltott rengetegbe.

A szekta vezetői természetesen nem ülnek a babérjaikon, különféle javítások érkeznek, hogy a nyáj nyugalmát semmi se zavarja meg. Sőt, hamarosan egy roadmapet is közzétesznek arról, hogy mik a hosszútávú terveik a szektával kapcsolatban. A kultuszhoz számos módon lehet csatlakozni, PC, PlayStation, Switch, és Xbox konzolokon egyaránt várják az új tagokat.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon ügyes!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekem nagyon nem adja, de ezek szerint kissebbségben vagyok.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Azért ez nem semmi teljesítmény!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Brutál!

válasz erre

zender

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Egy ilyen indie cucctől ez nagyon szép eredmény!

válasz erre
Cult of the Lamb
9.590 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMikee profiljakarolyk3 profilja