Advertisement

Egész jó számokat hozott a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

2023. július 11.
15.5521
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A NACON és a RaceWard csapata bejelentette egy ingyenes frissítés megjelenését, amely egy csomó fejlesztést tartalmaz a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3-hoz, valamint néhány adatot is bemutattak a megjelenés óta eltelt időszak számairól.
Advertisement

A javítás július 3-án jelent meg, amely több lehetőséget biztosít a játékélmény testreszabásához, teljesebb online ranglista-megjelenítést, jobb grafikai teljesítményt hozott el, valamint PlayStation 5-ön javított kontroller haptikus visszajelzést eszközöltek. Közölték azt is, alig 2 hónappal a játék megjelenése után a játékosok 648 ezer kilométert tettek meg nyílt utakon, azaz több mint 16-szor tekerték körbe a világot.

A felhasználók közel 2 millió versenyen indultak, 45 százalékuk a két legnehezebb játékmódot választotta, hogy a lehető legközelebb kerüljön a valósághoz. A való életben idén 4 futamot nyert és új abszolút rekordot állított fel az Isle Of Man TT-n (16'36.115 perc 136 km/h átlagsebességgel) Peter Hickman, így ő átvette a játékosok kedvenc versenyzőjének járó aranyérmet.

Advertisement
3 hozzászólás

Patrik94

5 hónapja,

fighterlaci írta:
És ezt vajon hány játékos hozta össze?
Hát ha kétmillió verseny indult összesen, akkor ez max pár százezer lehet...

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja,

És ezt vajon hány játékos hozta össze?

válasz erre

Patrik94

5 hónapja,

Vásárlói számokat mondjuk nem osztottak meg.

válasz erre
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

LindaGirl84 profilja