Eets: Munchies címre hallgat a Klei Entertainment legújabb játéka

2012. március 09.
2.3111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GDC 2012 kereti között jelentette be legújabb videojátékát a Shank-sorozattal megismert Klei Entertainment csapata, akik ismét egy folytatáson törik a fejüket, lévén úgy döntöttek, hogy elkészítik a populáris indie puzzler, avagy az Eets legújabb epizódját.

A csapat vezetője, Jamie Cheng az expón a Joystiq magazin munkatársainak nyilatkozott az új projektről, ám sajnos a címén kívül egyelőre alig kotyogott ki bármiféle információt a nagy szemű éhes nyulat a középpontba állító alkotásról.

Amit ezekben a percekben biztos információnak vehetünk az Eets: Munchies-zal kapcsolatban, az nem más, minthogy teljes egészében folytatni fogja az előző rész koncepcióját, valamint, hogy - első körben legalábbis - kizárólag iPadra fog megjelenni, de a későbbiekben véleményünk szerint további platformok is kilátásba kerülhetnek.

A Klei Entertainment egyébiránt nemrégiben jelentett be egy másik videojátékot is, amely a Mark of the Ninja névre hallgat és egy klasszikus, kettő dimenziós, nindzsákat a középpontba állító alkotást takar.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

El lehetne vele szórakozni!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

jo kis platform cucc lesz ez!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 6 napja

A nindzsás jobban érdekelmosolygó smiley

válasz erre
Eets: Munchies
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja