Ebben a hónapban megérkezik a Fallout 4 next-gen frissítése

2024. április 11.
24.2241
Botyi profilja, adatai
Botyi
A korábbi tervek szerint tavaly érkezett volna a Fallout 4 frissítése, amely teljesítmény- és minőségbeli üzemmód-beállításokat, valamint stabilitási- és hibajavításokat tartalmaz - de most már tényleg nem kell sokat várnunk rá.

A frissítés április 25-én jelenik meg, Xbox Series X/S és PS5 konzolokra elhozza a 60 FPS-t és a megnövelt felbontást, de PS4-re és Xbox Onera is jön egy ingyenes, javításokkal teli patch. A PC-sek sem maradnak ki a sorból, egyrészt az Epic Games Storeban is elérhető lesz a cím.

Másrészt oda is jön egy ingyenes frissítés, amely széles és ultra szélesvásznú képernyő támogatást, valamint a Creation Kit javításait tartalmazza, illetve a játék Steam Deck verifikált is lesz. Közben a mai napon debütált az élőszereplős sorozat az Amazon Prime-on, amelynek főszereplői Ella Purnell, Walton Goggins és Aaron Moten.

Fallout 4 frissítése, amely teljesítmény- és minőségbeli üzemmód-beállításokat, valamint stabilitási- és hibajavításokat tartalmaz - de most már tényleg nem kell sokat várnunk rá.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó sokáig ültek rajta! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Most kell nyomni, a sorozattal együtt!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jobb később mint soha!

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja