Duke Nukem Forever nagy-britanniai TV-spot

2011. május 16.
3.0881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Duke Nukem Forever - amint megemlítik nekünk e nevet, az esetek többségében bizonyára az "örökkévalóság" és az ehhez hasonló egyéb fogalmak villannak át elménken, amin sok csodálkoznivaló nincs is: rusnya módon bánt velünk ez a cím az elmúlt 14 év alatt, nem csoda hát, ha neve hallatán is időközben közhellyé lett mondatokkal szórjuk meg az idevágó fórumokat...

Erre nincs gyógyír, gyerekek, ugyanakkor talán sokatoknak megenyhül a szíve, ha végignézi ezt a kurta trailer-t, amit az Egyesül Királyságban sugároznak mostanában:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
Nos, jobban vagytok? Még mindig nem? Akkor vessetek egy pillantást a határidőnaplótokba, s jó eséllyel vígan konstatáljátok, hogy június 10-e egész közel van már... Alig egy hónap van már csak hátra Duke felbukkanásáig - Persze, hogyne, értem... semmi sem garantálja, hogy ezúttal nem odázzák tovább a megjelenést, de biz', mondom néktek, ha már egy vállalat Tv-spotokra költ, akkor komolyan gondolja a dolgot.

Június 10, Xbox 360, PC, PlayStation 3! A trailert pedig köszönjük, 2K Games!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

Egy csomó ideig dolgoztak ezen a játékon, aztán még sem olyan lett, amilyet a játékosok vártak. Mondjuk azért jó eladásai lettek, a cím miatt vették.

válasz erre
Duke Nukem Forever
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt