Advertisement

Diablo III moddolás? "Kifejezetten tiltott"

2011. augusztus 03.
2.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mi történik akkor, ha bekövetkezik ama elkerülhetetlen pillanat, amikor kedvenc (és egyébként izgalmas) játékunk már valahogy semennyire sem mozgat meg minket? Normális esetben ilyenkor jobbára a "moddingolás" sokrétű világa felé kacsintunk és igyekszünk megspékelni egy kissé az élményt, lehetőség szerint saját szánk íze szerint.
Advertisement

Csakhogy megesik az olyan, amikor a készítők keresztülhúzzák a számításainkat: mondjuk azzal, hogy nem tisztelegnek az efféle szórakozások előtt.

A fantasztikus Diablo-széria mögött álló Blizzard ugyanis - hogy, hogy nem - felvállalta modellenes filozófiáját, egyszersmind biztosítva minket afelől, hogy ehhez hasonló mókákban egyáltalán nem bővelkedik majd a franchise harmadik része.

A FAQ-n feltett kérdésre, miszerint "támogatja-e majd a Diablo III a botokat és/vagy modokat", a vállalat ekképp felelt: "különböző játékbeli és biztonsági okból nem, nem támogatjuk majd a botokat és modokat a Diablo III-ban és feltételeink által kifejezetten tiltott a használatuk".

Ha a megérzésem nem csal, a "kifejezetten tiltott" rész bizonyos meg nem nevezett következményekre is utalás egyben. Kíváncsian várjuk, miként reagál az aggasztó tényre hőn imádott gamer-közösségünk: alant a komment-részlegben tessenek gyümölcsöző gondolatokat hátrahagyni!
Advertisement
1 hozzászólás

Shade

12 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jó ez. Én sem örülnék ha az amit csinálok átalakítják.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljaMonyo profilja