Advertisement

Demóval és vadiúj játékmenet videóval jelentkezett a System Shock Remake

2023. február 08.
4.6701
Mikee profilja, adatai
Mikee
Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint demót kapott a kultikus klausztrofób sci-fi lövölde felújított változata, a System Shock Remake, a márciusban érkező akció-horror FPS-hez pedig egy húsz perces játékmenet videót is kaptunk.
Advertisement

Javában tart a Steam Next Fest, ami során számos játékot kipróbálhatunk a megjelenés előtt. A kipróbálható programok között van a System Shock Remake-je is, a játék demóját bárki kipróbálhatja ide kattintva. Aki a konkrét játékmenetre kíváncsi, annak is van egy jó hírünk, több mint 20 perces videóban nézhetjük meg a retrofuturisztikus program játékmenetét.

Néma hacker főhősünkkel a Citadel űrállomáson fogunk bóklászni, ahol is mindenféle megzajdult robotok és szörnyek törnek az életünkre. A System Shock Remake a szűk, félhomályba burkolódzó folyosóival egy igazán autentikus, klausztrofób élményt nyújt majd a játékosoknak, a grafikája pedig egyszerre lesz retro és modern.

A megjelenést már többször is eltolta a Nightdive Studios csapata, a System Shock Remake a közel 5 évnyi csúszást követően idén márciusban végre valahára megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Megint ki lehet próbálni, de jó.... Megjelenés esetleg?

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Olyan rég készül már hogy el is felejtettem hogy jön.

válasz erre
System Shock Remake
16.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja