Demót és egy ingyenes kiegészítőt is kap majd a Resident Evil 4 Remake

2023. február 24.
4.8211
Mikee profilja, adatai
Mikee
A tegnapi PlayStation State of Play-en a Resident Evil 4 Remake is megmutatta magát, többek között az átdolgozott helyszíneket és a megújult játékmenetet csodálhatjuk meg, emellett a népszerű horror feldolgozása egy demót és egy ingyenes DLC-t is kap.

A Capcom friss infókat osztott meg a Resident Evil 4 Remake kapcsán, a friss előzetes a játékmenet mellett az átvariált sztoriba is betekintést enged. Leon és Ashley párosának egy hatalmas kastélyon és rozoga bányákon kell magukat átvágniuk, miközben fertőzöttekkel és kultistákkal is találkoznak, emellett a Las Plagas parazita rejtélyét is meg kell oldaniuk.

Jack Krauser felbukkanása mellett egyéb érdekességeket is rejt az előzetes, az átvariált helyszínek és az átvezetők mellett Leon Kennedy eszköztára is komoly változásokon ment keresztül az eredeti játékhoz képest. Az új trailer mellett megerősítették a Resident Evil 4 Remake demó és az ingyenes "The Mercenaries" mód érkezését is.

A DLC-ben különféle Resident Evil-karakterrel kell visszavernünk a zombik hullámait megadott ideig, majd el kell jutnunk a minket kimentő helikopterig. A Resident Evil 4 Remake március 24-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, és Xbox Series X/S konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

3 hónapja, 2 hete

Demó nem érdekel, kell a játék így is úgy is, de az ingyen DLC-nek roppant mód örülök!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete

Már nagyon tolnám!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Naggggyon király, biztos kipróbálom majd.

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja