Decemberben is érkezett hét új autó a Gran Turismo Sport-ba

2018. december 06.
6.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az év utolsó havában sem maradt szokványos frissítés nélkül a Gran Turismo Sport, ezáltal a játékosok már tölthetik maguknak az aktuális bővítményt, aminek részeként egy sor újdonsággal bővült a kínálat.

Az 1.31-es sorszámot kapott frissítés részeként így kaptunk például hét autócsodát, melyek között megannyi ismert sportautó kapott helyet, de a Tesla Model S feltűnése alighanem a legkülönlegesebb mind közül, azonban inkább mutatjuk a teljes listát, ha kíváncsi vagy rá:

Ferrari F50 '95(N500)
McLaren P1 GTR '16(Gr.X)
BMW M3 Coupé '07(N400)
Tesla Motors Model S Signature Performance '12(Gr.X)
Pontiac Firebird Trans Am '78(N200)
Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) '63(N400)
GReddy Fugu Z (N300)

Ez azonban még nem minden! Az autók mellé ugyanis érkezett egy új pálya is a Tokyo Expressway képében, de kaptunk még rengeteg extra tartalmat néhány ligához, ezáltal legyünk akár kezdők, akár profik, garantáltan megtaláljuk majd benne számításainkat.

Nézd nagyban ezt a videót!



Gran Turismo Sport, ezáltal a játékosok már tölthetik maguknak az aktuális bővítményt, aminek részeként egy sor újdonsággal bővült a kínálat.'>
2 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

A Tesla egyszerre öröm és csalódás. Ez ugyanaz az autó, mint a GT6-ban... Csakhogy azóta a Tesla frissítette a Model S-t, így az fele annyi idő alatt van 100-on és jobb a végsebessége is. Sokkal jobb élmény lett volna azt a játékban látni és nem ezt a "régit".

válasz erre

Patrik94

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Komolyan néz ki!

válasz erre
Gran Turismo Sport
10.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja