Csökkentek Ronaldo értékei a FIFA 23-ban az Al-Nasszrhoz való igazolása után

2023. január 08.
31.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A focirajongók biztosan tudják, hogy Cristiano Ronaldo nemrég csatlakozott a szaúd-arábiai Al-Nassr labdarúgóklubhoz, de az kevésbé ismert lehet, hogy az átigazolás milyen hatással volt a játékos FIFA 23-as értékeire.

Cristiano Ronaldo immár 88-as értékelést kapott a FIFA 23-ban, ami 2 ponttal kevesebb, mint az eredeti értéke, amikor a játék tavaly szeptemberben megjelent. A változtatás azután történt, hogy Ronaldo hivatalosan is csatlakozott az Al-Nassrhoz, bár a játékos még nem is játszott új klubja mezében.

Ronaldo gyenge teljesítménye a 2022-es világbajnokságon szintén hozzájárulhatott ahhoz, hogy a FIFA 23-ban nemrégiben leesett az értéke, bár a leminősítés másik tényezője lehet, hogy elhagyta Európát, hogy a szaúdi profi ligában játsszon. Az általános értékelés 2 pontos csökkenése több konkrét statisztika elvesztését jelenti, mint például a cselezés és az állóképesség, utóbbi 74-ről 70-re módosult, előbbi 84-ről 81-re.

2007 óta ez az első alkalom, hogy Cristiano Ronaldo 88-as értékelést kap, a csökkenés egyelőre a FIFA 23 Kick-Off és Career módjait érinti, tehát, akinek az Ultimate Team csapatában van CR7, annak még nem kell aggódnia.
FIFA 23-as értékeire.'>
4 hozzászólás

Reichert Viktor

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Elbaszott egy világ ez.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Ne szivassatok! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Menj már! meglepett smiley De durva hogy még erre is hatással van. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Az milyen kemény! röhögő smiley

válasz erre
FIFA 23
15.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja