Családunk titkainak felfedezésére invitál az ősszel érkező The Heirloom

2024. március 24.
16.5281
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Future Game Show keretein belül végre kiderült, hogy idén októberben lehetünk részesei a Babubi Games készítői által "hegesztett" kalandjátéknak, amely a The Heirloom címen érkezik PlayStation, Xbox és Switch konzolokra, PC-re és mobilokra.

A két fős fejlesztő brigád Kickstarter projektként indította el ezen játékukat, és már az első hetekben nagyon sok érdeklődő és támogató bukkant fel, így a produktum elkészülése hamar egyértelművé vált. A "gameszkó" történet szerint a tizenhat éves Marla és fiatalabb testvére Jack, egy tragikus esemény következtében árvákká válnak és az egyetlen élő rokonuk gondozásába kerülnek. Ezen mogorva öregapó egy világítótorony mellett tengeti a hétköznapjait, azonban főhőseink hamar rájönnek, hogy valamilyen titok övezi ezt a vidéket.

A The Heirloom egy klasszikus értelemben vett kalandjátékot kínál számunkra, amelyben ki kell majd derítenünk, hogy mi okozhatja a szokatlan eseménysorozatok jelenlétét. Idén októberben tehát már biztosan részesei lehetünk ezen utazásnak konzolokon, PC-n és mobilon is. Alább pedig megtekinthető a legújabb trailer, amit a fejlesztők egy Twitter poszt által közöltek.

The Heirloom címen érkezik PlayStation, Xbox és Switch konzolokra, PC-re és mobilokra.'>
3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ígéretes, biztos meg fogom én is nézni.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Meglesem majd ha nem lesz drága.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Bírom az ilyen indie cuccokat, sokszor több bennük az élmény mint a tripla A-ban.

válasz erre
The Heirloom
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMitüzenarádió profilja