Call of Duty: Modern Warfare 2: Mi a helyzet a DLC-kkel?

2009. augusztus 09.
2.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Call of Duty előtagot hosszas huzavona után megkapó Modern Warfare 2 játékosok százezrei számára viseli büszkén az év legjobban várt videójátéka címet.

Az Activision annyira biztos a produktum sikerében, hogy rögtön kinevezte az új árpolitikájának zászlóshajójává, amely annyit tesz, hogy a megszokottnál valamivel drágábban dobják piacra a játékot, és ha így is elkel belőle a szokásos 8-10 millió, akkor a kiadó többi játéka is a magasabb árcédulát fogja magán viselni. Bár a Modern Warfare 2 megjelenése csak novemberben esedékes, a készítők már a tervezett DLC-kről beszélnek, amelyek természetesen nem fognak sokat váratni magukra.

Egyelőre két map packről szól a fáma, amelyek egy ideig Xbox 360 exkluzívak lesznek, majd érkeznek a másik két platformra (PC, PS3) is. Ezt persze már tudjuk egy ideje, de a biztonság kedvéért az Activision egyik fejese, Mike Griffith is megerősítette a befektetőknek tartott konferencián, majd hozzátette, hogy eddig több mint 8 millió Call of Duty map packet értékesítettek a két konzolra. Az úriember megfogalmazása kissé félreérthető volt, és a külföldi site-ok egy része természetesen félre is értette, ami azt eredményezte, hogy nagy betűkkel hírezték ki, mindössze 2 darab DLC-t készítenek a Modern Warfare 2-höz.

Ez a fejlesztők figyelmét is felkeltette, és az Infinity Wardtól Robert Bowling szólalt meg az ügyben, aki elárulta, az, hogy egyelőre csak 2 letölthető tartalmat jelentettek be, nem jelenti azt, hogy nem csinálnak többet a jövőben. "Tervezzük, hogy erősen támogatjuk a Modern Warfare 2-t a megjelenése után is. Megerősítjük, hogy készíteni fogunk LEGALÁBB két map packet, amelyeket már bejelentettünk az E3-on, és időlegesen Xbox 360 exkluzívak lesznek. Az a tény, hogy azt mondtuk, hogy legalább két map pack, nem jelenti azt, hogy nem lesz több. Őszintén szólva, azt tervezzük, hogy a teljes játékról és az első kettő DLC-ről érkező közösségi visszajelzés alapján fogunk hozzá a további tartalmakhoz."
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 19 napja

ja elég hülyeség

válasz erre

Shade

15 éve, 6 hónapja és 22 napja

DLC-k? Még megse jelent és máris DLC kell?

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 2
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja