Bulletstorm: Launch trailer

2011. február 23.
2.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts, az Epic Games és a People Can Fly nemrégiben egy új videót tettek közzé a felhasználók számára a Bulletstorm című alkotásról.

A látványos rövidfilm segítségével mélyebb bepillantást nyerhetünk a játékmenetbe, amely tele van akcióval, vérfürdővel, golyózáporral, gyilkolászással és egyéb izgalmas elemekkel. A produktum február 25-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a tengerentúlon pedig tegnap debütált.

A produktum Grayson Hunt-ról és Ishi Sato-ról szól, akik zsoldosként tevékenykedtek a Dead Echo nevű szervezetnél, ám idővel rájöttek, hogy nem éppen a jó oldalt szolgálják és mielőtt bármit tehettek volna a gonosz parancsnokuk elintézte, hogy a galaxis legtávolabbi pontjára száműzzék őket, ahol sötét teremtmények és gyilkos kannibál bandák várnak rájuk. A két ex-katona bosszút akar állni a galád férfin, ám előtte élve ki kell jutniuk erről a rettenetes helyről. A programban kiemelkedő szerepet kapott a skillshot rendszer, amely azon alapszik, hogy minél kreatívabban és látványosabban végezzük ki az ellenfeleinket, annál több pontra tehetünk szert. Az Xbox 360 konzollal rendelkező játékosok megvásárolhatják majd a Bulletstorm limitált példányszámú speciális kiadását, amely az extra tartalmak mellett egy Gears of War 3 béta meghívót foglal magába.

#tv#
Bulletstorm című alkotásról.'>
4 hozzászólás

marco

14 éve, 3 hónapja és 20 napja

totyak írta:
Igazán látványos, de ez nekem ki fog maradni.
Miért totyak?

válasz erre

totyak

14 éve, 3 hónapja és 20 napja

Igazán látványos, de ez nekem ki fog maradni.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nagyon állat game!

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaKisember001 profilja