Brutális boss harcok várnak ránk a Berserk-ben

2016. október 25.
3.0061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Koei Tecmo hivatalos japán YouTube csatornáján két újabb gameplay felvétel látta meg a napvilágot a Berserk and the Band of the Hawk kapcsán, amelyek újabb érdekességekkel szolgálnak nekünk a brutális manga alapján készülő akciójátékról.

Azt ugyanis már tudjuk egy ideje, hogy a Berserk egészen véres ütközeteket garantál, amely az intenzitás tekintetében is a csúcson lesz, ellenben arról most hallhattunk először, hogy az alkotásban a főellenfelek is egészen elképesztő ütközeteket garantálnak.

Minderről pedig most te magad is meggyőződhetsz az alábbi gameplay felvétel által, ami mellett a Koei Tecmo még az első PS Vitás látnivalókat is bemutatta a Berserk and the Band of the Hawk kapcsán, amely Európa földjén február 24-én jelenhet majd meg.

Nézd nagyban ezt a videót!

Berserk and the Band of the Hawk kapcsán, amelyek újabb érdekességekkel szolgálnak nekünk a brutális manga alapján készülő akciójátékról.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Az egész játék egy hatalmas vérengzés. Ezek alapján mire számítottatok, hogy a főellenfél Hello Kitty lesz és cukisági versenyben kell lenyoni, vagy mi?

válasz erre

petrovicsz

8 éve,

Korrekt. röhögő smiley Milyen fura hogy Vita-n is van! meglepett smiley

válasz erre

RyutheStaR

8 éve,

Legalább kicsit színesebbé teszik a játékmenetet. röhögő smiley

válasz erre
Berserk and the Band of the Hawk
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja