Black Prophecy: Lehetőségek tárháza

2010. június 20.
3.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Reakktor Media és a Gamigo Games kooperációjából hamarosan megszülető MMO, a Black Prophecy, az egyik legérdekesebbnek ígérkezik a kategóriájának jelenleg fejlesztés alatt álló tagjai közül.

Az űrben játszódó MMO-k még mindig kis számban képviseltetik magukat (bár ez 1 éven belül alaposan meg fog változni), így a kietlen feketeség rajongói már csak ezért is boldogan fogadják az összes próbálkozást, amely a végtelen világűrbe kalauzolja el a játékosokat. A Black Prophecy másik ütőkártyája maga a játékstílus, ugyanis nem RPG lesz, hanem inkább akciójáték, amelyben a legtöbb időt űrhajónk vezérlőfülkéjében fogjuk eltölteni.

Mindez jól látszik a Los Angelesben vetített trailerben is, amely egyértelműen a figyelemfelkeltés nemes eszméje által vezetve készült el. Ennek fontos alappillérei a grandiózus, hangulatos zene, a látványos jelenetek, az összeszedett látványvilág és a produktum által nyújtott lehetőségek minél szélesebb bemutatása. A Reakktor munkatársai ezen a területen pedig jelesre vizsgáztak, ugyanis a mozgókép határozottan élvezhetőre, játékot várólistára felírósra sikeredett. A Black Prophecy ráadásul ingyenesen lesz játszható, ami még az MMO-k iránt ellenérzésekkel viseltető embereket is rábírhatja a kipróbálására. Az alkotás még idén megjelenik, kizárólag PC-re lesz elérhető.
#tv#
3 hozzászólás

szita2

14 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nagyon jó játék, már játszom a bétával.
Az irányítás először szokatlan volt de miután állítgattam egy kicsit, már sikerült is leszedni az ellent "egészen belejöttem". Egyenlőre csak német szerver van úgy hogy a chat-en ritka az angol szó.Mivel még béta vannak bugok.
A hajónkat lehet elég rendesen tuningolni ha van pénzünk , csak azt nem értem hogy a cockpit-et amire az va ki írva hogy szükséges lvl3 és én az vagyok miért nem engedi használni.Mindent együttvéve nekem tetszik, csak ajánlani tudom.

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 18 napja

Remélem lesz olyan jó és összetett, akkor én is szívesen játszanék vele.

válasz erre

szita2

15 éve, 11 napja

Nagyon hasonlít az X3:reunion-ra.
Nekem elnyerte a tetszésemet, meglátjuk milyen lesz.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja