Black Mirror címmel készít történelmi horrorkalandot a THQ Nordic

2017. augusztus 16.
5.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ Nordic bejelentette, hogy a King ART Games munkatársaira bízták azt a hálátlan feladatot, hogy feltámasszák az eredetileg még 2004-ben elindult Black Mirror kalandjáték-sorozatot, aminek az eredménye egy teljesen friss széria kezdő epizódja lesz.

A szimplán Black Mirror névre keresztelt játék egy gótikus hatásokat felvonultató történelmi horrorkalandként PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezik, megjelenését pedig már 2017. november 18-án várhatjuk, sőt mi több, a kölni gamescom 2017 expón lehetőségünk nyílik egy demó részeként már kipróbálni is az alkotást.

A Black Mirror egyébiránt 1926-ban, Skóciában játszódik, a főszerepben David Gordonnal, aki édesapja halála után életében először keresi fel ősei otthonát, azonban élete hamarosan gyökeres fordulatot vesz, amikor sötét titkok és rejtélyek egész sorára bukkan.

A klasszikus point and click alapokon nyugvó kalandjáték tengernyi horrorisztikus elemmel szolgál a rajongóknak, és bár ebből egyelőre túl sokat nem láthatunk az alábbi trailer alapján, de hamarosan talán ezen a problémán is túllendülhetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!Black Mirror kalandjáték-sorozatot, aminek az eredménye egy teljesen friss széria kezdő epizódja lesz.'>
2 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Érdekes trailer. Vagyis inkább fura.

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ahhoz képest, hogy nemsoká megjelenik, nem sok mindennt mutattak.

válasz erre
Black Mirror
8.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja