BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 debütálás és launch trailer

2014. március 25.
2.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
digitalse7en profilja, adatai
digitalse7en
A mai naptól beszerezhető a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2, ennek örömére kaptunk is egy hangulatos előzetest a 2K Games gondozásában.
 

A Burial at Sea a korábbi BioShock részek ikonikus vízalatti világába kalauzolja el a játékosokat, amelyet a készítők az alapoktól építettek újra. A történet közvetlenül az első epizód befejezése után folytatódik, ám ezúttal Elizabeth felett vehetjük át az irányítást.

Ken Levine, az Irrational Games vezére elárulta, hogy hatórányi tiszta gameplay vár a rajongókra, illetve hogy a Rapture egyik kedvenc fegyvere, a számszeríj (háromféle lőszerrel) visszatér.

Xbox 360 változat:
Az Irrational Games Twitteren jelezte, hogy az Xbox 360 tulajdonosoknak 2 részletben tölthető a DLC - természetesen az árat nekik is csak egyszer kell kifizetniük.

A BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 mától (március 25.) megvásárolható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dolláros árcédulával.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 14 napja

Alapjáték még mindig hibádzik nálam.

válasz erre

kylx

9 éve, 1 hónapja és 14 napja

"Elizabeth felett vehetjük át az irányítást" sokan negatívan ítélték meg az infinite-t, hogy a nők nem küzdenek benne. Na, ez ellen nem szólhatnak akkor.

válasz erre

juhaszandor

9 éve, 1 hónapja és 14 napja

Korrekt, hogy még ilyenkor is érkezik DLC. Máshol már rég abbahagyták volna a készítést vagy csak a bugokat ontanák magukból.

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaKisember001 profilja