Berobogott a Snake Pass második fejlesztői naplója

2017. március 21.
3.2841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sumo Digital bemutatta az év egyik legkülönlegesebb indie játékának, avagy a Snake Pass-nak a második fejlesztői naplóját, aminek köszönhetően sokkal alaposabban is megismerhetjük a kérdéses 3D-s puzzler/platformer sajátosságaival.

Az alábbi videóban egyébiránt a készítők főként a technikai fícsőrökről mesélnek nekünk, ezáltal szóba kerülnek a játékmenet sajátosságai, a karaktermozgás, a különféle fejtörők, melyeket Snake és Doodle, avagy egy tekergőző kígyó és egy kismadár társaságában oldhatunk meg.

A Snake Pass egyébiránt március 28-án jelenhet majd meg PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is, aki pedig PlayStation Plus előfizető, az most 20 százalékkal olcsóbban rendelheti elő magának a játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!Snake Pass-nak a második fejlesztői naplóját, aminek köszönhetően sokkal alaposabban is megismerhetjük a kérdéses 3D-s puzzler/platformer sajátosságaival.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 21 napja

Elsőre kicsit nehézkesnek tűnik az irányítás. Itt nem csak előre, hátra, jobbra, balra kell menni, hanem lehet még felfele, lefele, meg ilyen tekergős mozgást is csinálni. Aztán lehet, hogy sokkal egyszerűbben megoldják, mint én azt gondolom.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 9 hónapja és 22 napja

Az a játék! röhögő smiley A kamerakezelése elég érdekes amúgy...

válasz erre
Snake Pass
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja