Advertisement

Bemutatták a Pokemon Black and White 2 dobozképeit

2012. március 20.
1.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo vezetése úgy határozott, hogy a tegnap esti órákban bemutatják a Pokemon Black and White 2 hivatalos dobozképeit, amelyek azért lesznek fontosak az európai játékosok számára, mert a korábbi hivatalos bejelentés szerint az öreg kontinensen is megjelenhet majd a kizárólag Nintendo DS-re készülő alkotás.
 

Akárcsak a Pokemon Black and White első epizódja esetében, úgy ezúttal is a kettősség a jellemző a frontfestmények esetében, így a fanatikusok fehér és fekete küllemmel is megvásárolhatják majd a játékot.

A bemutatott box artokon egyébiránt a fehér és a fekete Kyurem pokemon kapott helyet, aki az alkotás kampányának egyik meghatározó "szörnyecskéje" lesz. A játék egyébiránt teljes egészében folytatja majd a rendkívül komoly sikereket elért első epizód szerepjátékos vonulatát, így aki már korábban megszerette a Pokemon Black and White bemutatkozó epizódját, az a folytatásban sem fog csalódni.

Ha pedig biztosra szeretnénk menni és megtalálni a játékot a boltok polcain, akkor ne bízzuk a véletlenre, már most ismerkedjünk meg a hivatalos dobozképeivel. Íme:


Bemutatták a Pokemon Black and White 2 dobozképeit - 2. kép


Bemutatták a Pokemon Black and White 2 dobozképeit - 3. kép

3 hozzászólás

DoubleW

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Csodálatos

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Kemény művészi meló lehetett mit ne mondjak.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

randa mint a bűn

válasz erre
Pokemon Black and White 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt