Bemutatkoztak a The Division 2 speciális kiadásai

2018. augusztus 21.
4.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a gamescom 2018 alkalmából bemutatta a The Division 2 speciális kiadásait, így kiderült, hogy több különleges változatban is beszerezhetjük majd magunknak az alkotást.

Az alapváltozat mellett így lesz egy Gold Edition, melynek az extrája a Season Pass lesz, ami az extra DLC-k mellett minden bővítményhez hét napos korai hozzáférést kínál, sőt magát a játékot is előbb, már március 12-én megkezdhetik vele a rajongók.

A következő szinten a The Division 2: Digital Ultimate Edition-t találjuk, mely a játék, a korai hozzáférése és a Season Pass mellett három extra csomagot tartalmaz Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack és First Responder Pack név alatt.

Bemutatkoztak a The Division 2 speciális kiadásai - 2. kép

Aki kézzel fogható dolgot is akar a pénzéért, az a The Dark Zone Definitive Collector's Edition-re hajtson, ebben ugyanis a Gold Edition extrái mellett egy 30 centis szobrot, zenei CD-t, litográfiákat, fémdobozt, valamint Washington térképet találunk.

Bemutatkoztak a The Division 2 speciális kiadásai - 3. kép

Kizárólag a Ubisoft Store-ból elérhető lesz azonban egy The Phoenix Shield Collector's Edition névre hallgató pakk is, ami ugyanazt kínálja, mint a másik gyűjtői csomag, csak eltérő figurával.

Bemutatkoztak a The Division 2 speciális kiadásai - 4. kép

The Division 2 speciális kiadásait, így kiderült, hogy több különleges változatban is beszerezhetjük majd magunknak az alkotást.'>
2 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Utolsó képen ami van szobor az nagyon ****a!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Van amelyiket jó áron kitenném a polcomra azért...

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja