Bemutatkozott az ASUS ZenFone 3-as széria

2016. június 01.
4.4211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS kapcsán nem az okostelefonok piaca az első, mely beugorhat, ugyanakkor az elmúlt években megmutatták, hogy ezen a piacon is komolyan kell velük számolni, hiszen képesek lefedni az összes szegmenst, miközben áraikkal sem szállnak el.

A Computex 2016 alkalmával bemutatkozott a ZenFone 3-as széria, mely szokás szerint többféle készüléket takar. Magából a ZenFone 3 néven érkező készülékből is több változat készül, hiszen kapunk 3 és 4GB memóriával szerelt változatot is. A Snapdragon 652-es rendszerchip és az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző a közös nevező.

A csúcsmodellt az 5,7 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzővel szerelt ZenFone 3 Deluxe jelenti, mely alatt Snapdragon 820-as chipészlet és 6GB RAM kapott helyet. A phabletek kategóriája sem marad új ASUS készülék nélkül, hiszen érkezik a 6,8 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 652-es rendszerchippel és 4GB memóriával felszerelt ZenFone 3 Ultra. Mindhárom készülék Sony kamera szenzort és ujjlenyomat-olvasót is kapott. Az alapmodell 250 dollárról indul, a phablet 480 dollárba, míg a Deluxe csúcsmodell 499 dollárba kerül majd.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Külsőre is jól néz/nek ki, tudásra sem rossz/ak, de ha most vennék telefont, azért körülnéznék, hogy mit lehet még kapni.

válasz erre

WillThaWheel

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Zenfone 2őt próbáltam, túlmelegedett, nem is egy modell... Erre már nem vagyok kíváncsi, kicsit csalódtam az Asusban mobil téren, ráadásul sok ebbe a 3as szériába a samsung copy...

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Tudása az lenyűgöző, a külső is egész jó, de max csak akkor használnám ha ingyen hozzám vágnák.
Nekem jelenleg is csak a bajom van az ASUS cuccokkal!
A router eldobálja a LAN-t, a tablet meg folyton lefagy vagy nem indulnak el a szolgáltatások... mind a 2 hulladék!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2016
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja