Bemutatkozott a legújabb Surface Pro

2017. május 24.
5.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft kapcsán az elmúlt pár évben egy éles filozófiaváltást figyelhettünk meg, hiszen a felhő-alapú megoldások térnyerése mellett a saját hardveres részlegükbe is rengeteg pénzt öltek és az eredmények nem maradtak el.

A Surface család jelenleg a legizgalmasabb Windows-t futtató gépeket vonultatja fel, miközben a HoloLens már a jövőt vetíti elő. Ebben a hónapban két sajtóeseményt is tartottak, az egyiket pedig pont tegnap, ahol bemutatkozott az új Surface táblagép. A simán csak Surface Pro névre keresztelt újdonság megkapta a legfrissebb, 7. generációs Intel processzorokat (m3, i5 vagy i7), melyek közül a két gyengébbik ráadásul a teljesen passzív hűtést is magával hozza.

Nézd nagyban ezt a videót!
A 12,3 hüvelykes érintőképernyőn 2736 x 1824 pixel jelenik meg, az ujjaink mellett pedig Surface Pen-nel is használható, mely szintén megújult, gyorsabb és pontosabb lett, de cserébe már nem a csomag része, külön kell megvenni 99 dollárért. Az USB-C hiánya óriási baklövésnek tűnik, helyette miniDisplayPort-ot kapunk.

A 799 dolláros indulóár megegyezik a korábbi modellekével, így összességében érdemi frissítést kaptunk néhány érthetetlen "hibával", hiszen erősebb, könnyebb, halkabb és tovább is bírja az új modell.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Tényleg szép, de akkor se győzött meg.

válasz erre

Skyker

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

nincs USB-C? Nem ertem ezeket a huzasokat mostanaban...

válasz erre

totyak

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

Kicsit frissítették az előzőt, annyival le is tudták a dolgot. Érintőceruza meg külön 99 dolcsi, elmennek ám.

válasz erre

Tommy

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

Nem eröltették meg magukat túlzottan. Új proci és kész.

válasz erre

Direktor

6 éve, 10 hónapja és 25 napja

Felbontás jó nagy, de amúgy nem tetszik rajta semmi más. Nem néz ki jól, ez a szövetes billentyűzet egy vicc, és ez a reklám inkább lehangoló mint hogy jó lenne.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt