Bemutatkozott a F1 Manager 2022

2022. március 09.
34.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már biztos, hogy nem maradnak idén szórakozás nélkül azok sem, akik a száguldás helyett jobban szeretik átlátni a F1 sportágának hátterét, lévén a Frontier Developments bejelentette a F1 Manager 2022-t.

A kérdéses egy vérbeli menedzserjáték lesz - szemben a hagyományos F1-es versenyjátékok sajátosságaival -, ezáltal lehetőségünk nyílik arra, hogy kiválasszunk egy csapatot, majd azt gyakorlatilag a semmiből a legjobbak közé reptessük úgy, hogy nem a pályákon ügyeskedünk, hanem a háttérmunkálatokat intézzük.

Gondoskodunk például a megfelelő pilóták szerződtetéséről, edzéséről, az autók fejlesztéséről, az új technológiák kidolgozásáról, de például arról is, hogy egy adott versenyen milyen stratégia mentén álljanak rajtrácsra a versenyzők, azaz hányszor álljanak ki a boxba, milyen gumikkal induljanak és így tovább. A F1 Manager 2022 várhatóan még a nyáron megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



F1 Manager 2022-t.'>
3 hozzászólás

Kisember001

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ez üdítő! Manager játékot nem nagyon szoktak konzolra kiadni. Mit nem adnék ha az egyik Football Manager kijött volna PS4re.

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ezekhez a menedzser játékokhoz én nagyon pite vagyok. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nagyon király, ráadásul konzolra is. Remélhetőleg ellestek ezt-azt a Motorsport Manager-ből.

válasz erre
F1 Manager 2022
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja