Bemutatkozott a Deep Rock Galactic második szezonja

2022. április 14.
4.0241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Deep Rock Galactic készítője, a Ghost Ship Games már 2021 decemberében bejelentette a második évadot, végül néhány hónappal később egy hatperces trailer látott napvilágot az ingyenes szezonbérletről.

A játékosok a még decemberben kiadott útiterv-frissítésen keresztül tudták meg, hogy a Deep Rock Galactic második szezonja idén március és április között várható, és íme, itt is van, a Season 2: Rival Escalation április 28-án a Steam játékosok számára, május 5-én pedig az Xboxot és PlayStationt használók számára.

Ahogy az várható volt, a Season 2 a Rival Incursion folytatása, és a bányászati műveleteket továbbra is a riválisok zavarják meg. A 2. szezon tehát azt fogja felügyelni, hogy még jobban összecsapjatok velük, miközben megpróbáljátok egymást felülmúlni. Úgy tűnik azonban, hogy a Rivals nem tervezi, hogy könnyen elbukik, és ebben az évadban az új kommunikációjukat, robothordáikat és egy szörnyű új ellenséget kell célba venned.

Mindezek mellett a szezonesemény-bónuszok nagyjából megduplázódtak, és egy új szezonkihívás is vár a játékosokra. Ha ez nem lenne elég a felkészüléshez, egy ingyenes szezonális csatabérlet is elérhető lesz, amely különböző, egyedi kozmetikumokat kínál.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Santonio

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nagyon király.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja