Bekerül a Lego Star Wars: The Skywalker Saga a Game Passbe

2022. december 03.
44.0501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Xbox bővíti a Game Pass előfizetéses szolgáltatását és most hozzáadja az év egyik legkelendőbb játékát, a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagat, a játék alapverziója kerül majd bele, nem pedig a nemrégiben megjelent Galactic Edition.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga áprilisban jelent meg és azóta az év egyik legkelendőbb játékaként tartják számon, bizonyos értelemben a korábbi Lego Star Wars játékok remakeje, mivel végigjátszható az első hat fő Star Wars-filmen alapuló rész, amelyeket már a sorozat első két játékában is bemutattak.

A részek itt teljesen át vannak alakítva, teljesen eltérő feladványokkal és harci forgatókönyvekkel, hogy jobban illeszkedjenek a játék új, harmadik személyű kamerájához. Valójában az egyetlen hasonlóság a régi pályákhoz képest az az, hogy ugyanazokon a filmeken alapulnak.

A játék a három legújabb Star Wars-film szintjeit is hozzáadja, amelyek közül kettő még soha nem szerepelt Lego Star Warsban. A hagyományos lineáris játékmeneten felül, amely a filmek történeteit követi, 23 ikonikus bolygó van, amelyeket feloldunk a játék előrehaladtával.

Általában a legkelendőbb játékok távol maradnak az előfizetéses szolgáltatásoktól, most azonban sikerült elérni, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga belekerüljön a Game Passbe, amely december 6-án lesz elérhető az előfizetőknek.

LEGO Star Wars: The Skywalker Sagat, a játék alapverziója kerül majd bele, nem pedig a nemrégiben megjelent Galactic Edition.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem megy az eladás? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Az egy király game!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Jól meg fogja dobni majd az összeladást..

válasz erre

Direktor

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ennek örülni fognak a fanok.

válasz erre
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja