Bejelentve az Ice Age: Continental Drift - Arctic Games

2012. április 27.
1.8631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Ice Age MMO-t követően egy újabb Jégkorszakhoz kapcsolódó videojátékot jelentett be az Activision, méghozzá Ice Age: Continental Drift - Arctic Games címmel, amely a franchise negyedik installációjának tekinthető.

Az alkotás betöltését követően a jól ismert játékmenet csapatmunkával, mondhatni kooperációval kerül kiegészítésre, így Manny, Sid, Diego és furcsa barátaik együtt fogják szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat, méghozzá a mozgás- vagy érintésérzékeny technológiák segítségével.

Az Ice Age: Continental Drift - Arctic Games a tervek szerint ugyanis kizárólag Nintendo DS-re, Nintendo 3DS-re, Nintendo Wii-re és Xbox 360-ra fog megjelenni, avagy a mozgás- és érintésérzékelős konzolok többségére - a PlayStation 3 érthetetlenül maradt ki - mégpedig azért, hogy megerősítse és egyben kiegészítse a nyár folyamán megjelenő legújabb Jégkorszak mozifilmet.

Hogy a forradalmi tervei mellé az Activision mennyire tud majd minőséget is produkálni, az legkésőbb a nyári hónapokban kiderül, akkorra várható ugyanis a játék premierje.
Ice Age: Continental Drift - Arctic Games címmel, amely a franchise negyedik installációjának tekinthető.'>
1 hozzászólás

furijani

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

király

válasz erre
Ice Age: Continental Drift - Arctic Games
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja