Bejelentették a Zombieland: Headshot Fever alaposan felújított PSVR2-exkluzív kiadását

2023. január 27.
46.0201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az XR Games és a Sony Pictures VR ma bejelentette, hogy a VR lövöldözős játékuk teljesen felújított verziója Zombieland: Headshot Fever Reloaded címmel érkezik PSVR2-re, ami új stílussal, animációkkal és fizikával jelenik majd meg.

Az XR Games sajtóközleménye szerint a ravaszok minden egyes fegyvernek sajátos érzetet adnak majd, a kontroller egyedi érzetet biztosít a játékosoknak minden lövésnél. A headset megerősíti a játékosok érzékelését a környezetükről, így sokkal jobban érzékelhetik a hordák jelenlétét és a renderelés gondoskodik arról, hogy a finomabb részletek mindig a játékos szemének fókuszpontjában legyenek.

Az eredeti Zombieland: Headshot Fever egy VR-re épített árkád könnyűfegyveres lövöldözős játék volt, ez és a most bejelentett felújítás is tiszteleg - a fejlesztők szerint - az eredeti mozifilmek előtt, hiszen szerepel benne Tallahassee, Little Rock, Wichita, Columbus és igyekszik megőrizni a filmek sötét humorát is. A Zombieland: Headshot Fever Reloaded PS VR2-re 24,99 dollárért lesz megvásárolható (9 ezer forint) és már kívánságlistára is tehető a PlayStation Storeban.

Zombieland: Headshot Fever Reloaded címmel érkezik PSVR2-re, ami új stílussal, animációkkal és fizikával jelenik majd meg.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 4 hónapja

Élmény lehet VR-ban amúgy.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja

PSVR2 híján kimarad nekem.

válasz erre
Zombieland: Headshot Fever Reloaded
9.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja