Bejelentették a Killing Floor folytatását, már készül a harmadik rész

2023. augusztus 23.
4.9651
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Gamescom 2023 Opening Night Live eseményen a Tripwire Interactive elárulta, hogy a Killing Floor 3, a stúdió franchise-ának következő része már fejlesztés alatt áll PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Az eredeti Killing Floor 2009-es megjelenése és a folytatás, a Killing Floor 2 2016-os megjelenése óta világszerte több mint 28 millió játékos csatlakozott a túlélésért folytatott harchoz a hordák ellen. Most az Unreal Engine 5 erejét használva készül az új cím, amelyben 2091-be utazhatunk, 70 évvel a Killing Floor 2 eseményei után.

Az új játékban a Horzine óriásvállalat létrehozta a végső hadsereget, a Zeds nevű, biotechnológiával előállított szörnyetegek engedelmes hordáját. Mi a Nightfall nevű lázadócsapat tagjjai leszünk és akár öt csapattársukkal együtt harcolhatunk a háború sújtotta, disztópikus jövőben, túlélve a Zedek könyörtelen hullámait.

Alan Wilson, a Tripwire Interactive társalapítója és vezérigazgatója így fogalmazott:

Nehéz elhinni, hogy a Killing Floor már majdnem 15 éves. Egész idő alatt, két megjelenésen keresztül ingyenes támogatást nyújtottunk a játékosoknak, így most már több mint izgatottak vagyunk, hogy megmutassuk, milyen káoszt hoz a franchise következő darabja!


Nézd nagyban ezt a videót!Killing Floor 3, a stúdió franchise-ának következő része már fejlesztés alatt áll PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.'>
3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hozza a szokásos formát! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

YESSSSSSS!!!!

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Állat a vidi, nagyon berántott!

válasz erre
Killing Floor 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja