Bejelentésre került a MultiVersus, ahol Superman és Arya Stark is összecsaphat

2021. november 18.
27.5261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Hónapok óta keringett a neten több szivárgás is a Warner Bros filmstúdió karakter felhozatalával készülő, a Smash Bros inspirálta verekedős játék, a mai napon azonban hivatalosan is lelepleződött az alkotás.

A Super Smash Bros. jó pár éve kirobbanóan nagy siker volt, nemrégen azonban megérkezett hozzá az utolsó tartalmi frissítés is, ezért szükség volt egy új lehetséges trónfosztóra.

Ez lehet a MultiVersus címmel ellátott verekedős játék, amely a Warner Bros. sorozatainak legikonikusabb karaktereit ereszti össze, így bármikor megtörténhet, hogy Batman és Bozont összecsaphat egymással. A játék free-to-play modellt fog alkalmazni, tartalmazni fog cross-playt, mindamelett cross-progressiont is és valamikor a 2022-es évben fog debütálni.

Alább látható az első játékmenet videó, némi fejlesztői kommentárral, hogy magatok is eldöntsétek, hogy játszani fogtok-e vele. A játék PC, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One, valamint Xbox Series S / X konzolokra fog érkezni.

szivárgás is a Warner Bros filmstúdió karakter felhozatalával készülő, a Smash Bros inspirálta verekedős játék, a mai napon azonban hivatalosan is lelepleződött az alkotás.'>
2 hozzászólás

Kisember001

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

petrovicsz írta:
Mobilos játék minőség.. szomorú smiley
Free to play lesz. Mit vártál?

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Mobilos játék minőség.. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja