Bejelentették a szuperhősőket felvonultató Marvel Rivals-t, májusban már bétázhatunk

2024. március 27.
4.7381
Remulto profilja, adatai
Remulto
A régóta pletykált csapatalapú TPS PvP játék, amely a Marvel világában játszódik, úgy tűnik most valósággá vált, hiszen a mai nap folyamán került bejelentésre a Marvel Rivals című alkotás, amelynek tervezett megjelenési platformja a PC.

A NetEase Games fejlesztésével érkező "gameszkó" egy nagyon egyedi játékélményt kínál majd számunkra, amely által minden szuperhős képessége hű marad a képregényekben és filmekben látottakhoz, de ezen felül jó érzéssel tölt majd el minket, hogy mi irányíthatjuk kedvenc karaktereinket.

A történet szerint Fátum Doktor rosszban sántikált, és ennek eredményeképpen rengeteg univerzum omlott össze. A különböző valóságok hősei és gonosztevői egymás ellen és olykor egymással karöltve kell megküzdjenek annak érdekében, hogy megállítsák világaink teljes pusztulását.

A megjelenési dátum bár még nem ismert, azt már biztosan tudjuk, hogy májusban egy zárt próbaverzió is elérhetővé válik, amelyre ezen a linken keresztül tudtok jelentkezni. Alább pedig megtekinthető a bejelentéshez dukáló videós bemutató, amely minden Marvel fanatikusnak kötelezően megnézendő.

Nézd nagyban ezt a videót!Marvel Rivals című alkotás, amelynek tervezett megjelenési platformja a PC.'>
4 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Egész jól áll neki a cellsfading! meglepett smiley

válasz erre

Dav2377

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ötlettelenség

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Overwatch Marvel karakterekkel, semmi több.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát ez nem lesz a kedvencem..

válasz erre
Marvel Rivals
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja