Be nem jelentett videojátékon dolgozik az Obsidian

2011. október 31.
1.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi időben a Fallout: New Vegas és a Dungeon Siege III fejlesztőjeként megismert Obsidian egy vadonatúj projekten dolgozott a háttérben, tudtuk meg mindezt egy prezentációnak köszönhetően.

A bemutatott diákról tisztán és érthetően leszűrhettük, hogy a csapat már javában munkálkodik legalább egy - de korábbról tudjuk, hogy több - be nem jelentett videojátékon, amelyek közül a legfrissebb felfedésre került darab egy vezető animációs franchise, vélhetően adaptációja lesz.

Sajnos a rejtélyes projektről egyelőre semmit sem tudunk, így kérdéses, hogy egy készülő animációs filmhez kérték fel a srácokat vagy valami egészen másról van szó a háttérben, mindenesetre már most garantálható, hogy nem ez lesz az Obsidian legjobban várt projektje, a csapat ugyanis szerepjátékot készít Robert Jordan népszerű fantasy eposzából, avagy a Wheel of Time-ból. Ezzel együtt tehát két alkotás készülődik a stúdió falai között, és reméljük, hogy hamarosan mindkettőről bővebb információkkal tudunk szolgálni nektek.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 13 napja

kiraly lenne valami rpg

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja