Az egyes platformokon eltérhet egymástól grafikailag a Destiny

2013. június 18.
2.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak érdekes hírek bukkantak fel nemrégiben a Bungie háza tájáról a Destiny-vel kapcsolatban, amiről Harold Ryan, avagy a csapat elnöke nem túl határozottan ugyan, de azt mondta, hogy grafikailag komoly eltérés lehet az egyes platformok között.

Ryan egészen pontosan úgy nyilatkozott, hogy akár komoly eltérések is lehetnek az egyes verziók esetében, azt azonban már nem volt hajlandó megerősíteni számunkra, hogy a kurrens és a next-gen masinák között várható-e ez a komoly eltérés, vagy példának okáért a PlayStation 4 és az Xbox One között?

A Bungie vezére hozzátette még, hogy bár grafikailag lehetnek különbségek, ellenben a játékélmény tekintetében arra törekednek, hogy mindenki ugyanazt kapja majd, így platform-specifikus elemekre sem számíthatunk, csak csodálatos látványra.
Destiny-vel kapcsolatban, amiről Harold Ryan, avagy a csapat elnöke nem túl határozottan ugyan, de azt mondta, hogy grafikailag komoly eltérés lehet az egyes platformok között.'>
4 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja

Persze, hogy a jelenlegi és a következő generációs konzolok közti különbségekre gondolt. A két next-gen gép nagyon erős, közel egyforma grafikát tudnak kisajtolni belőlük.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Szerintem csak a PC és nextgen konzolok közti különbségekre gondolnak.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Na és melyiken lesz jobb...?mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 6 napja

Korrektek legalább, előre szólnak.

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaBotyi profilja