Az Xbox főnöke Skyrim-szintű eladásokat vár a Starfieldtől

2023. december 05.
19.0951
Botyi profilja, adatai
Botyi
Alig három hónappal a start után 12 millióan játszottak az Starfielddel, ez a szám az eladásokat és a Game Pass telepítéseket is tartalmazza - Phil Spencer, a Microsoft Gaming vezérigazgatója az idei brazíliai CCXP konferencián ismertette a számot.

A Skyrim 60 millió példányban kelt el az egy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta, míg az apokaliptikus Fallout 4 25 millió darabban. Spencer reméli, hogy a stúdió harmadszor is meg tudja ismételni ezt a teljesítményt, mindenesetre a Starfieldnek még van hova fejlődnie, ha túl szeretné szárnyalni ezeket a számokat.

Amikor arról kérdezték, hogy a Starfield esetében Skyrim-szintű sikert érez-e, Spencer egyszerűen csak annyit válaszolt: "Ez a célunk". Később elmagyarázta, hogy Todd Howard és a csapat azt szeretné, ha "az űr és az űrkutatás szerelmesei" ugyanúgy ragaszkodnának a Starfieldhez, mint ahogy a fantasy szerelmesei ragaszkodtak a Skyrimhez.

Starfielddel, ez a szám az eladásokat és a Game Pass telepítéseket is tartalmazza - Phil Spencer, a Microsoft Gaming vezérigazgatója az idei brazíliai CCXP konferencián ismertette a számot.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Roppant optimista. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem nem fog összejönni, de ki vagyok én hogy jósolgassak...

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát, van még mit behozni, de jó úton járnak. mosolygó smiley

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Simán esélyes.

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja