Az Unreal Engine 4-et biztosan támogatja a Nintendo Switch

2016. október 22.
3.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár pontos specifikációink a Nintendo Switch kapcsán továbbra sincsenek - és idén valószínűleg nem is lesznek -, ellenben azt megtudtuk, hogy a masina a hardver tekintetében biztosan nem lesz gyenge.

Mindezt az alapján feltételezzük, hogy az Epic Games a Twitteren keresztül hivatalosan is megerősítette, hogy a nagyszerű teljesítményre képes Unreal Engine 4 biztosan támogatja majd a konzolt, így az ezzel készült játékokat könnyebben át lehet majd ültetni a masinára.

Persze ez még messze nem jelenti azt, hogy Nintendo Switch-en és bármelyik kurrens generációs konzolon ugyanúgy fest majd egy-egy Unreal Engine 4-gyel meghajtott játék, de mivel jelenleg nincsenek konkrét részleteink, ezért ezt nem is zárhatjuk ki végérvényesen.


4 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Amit a trailerben láttam játékokat, azok jól néztek ki. Gondolok itt elsősorban a kosaras játékra, meg a Skyrim-re. Persze a Nintendo saját címei is szépek voltak, de azok nagyjából WiiU-n is így festettek. Mivel többek között a Splatoon is feltűnt az új konzolon, így máris van egy játék, ami miatt nem érdemes már WiiU-t venni.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Na ez egy jó hír ha igaz.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Jó úton jár ez a konzol. Eddig mindenképp.

válasz erre

wegh

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

Nagyot fog szólni, ha tényleg beváltanak minden ígéretet

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaDav2377 profilja