Az eredeti tervek szerint egy második kiegészítő is érkezett volna a The Last of Us-hoz

2023. január 25.
42.2181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő tervekről derült fény a The Last of Us legelső részével kapcsolatban, lévén megtudtuk, hogy közel sem a Left Behind DLC volt az egyetlen, ami extra tartalomként készült hozzá korábban.

Éppen ellenkezőleg, Neil Druckmann a Variety magazin munkatársainak számolt be arról, hogy amennyiben nem hajítják kukába az ötletet, akkor egy második DLC is megjelent volna a The Last of Us-hoz, melyben nem más, mint Ellie édesanyja kapta volna a főszerepet, az ő történetét ismerhettük volna meg belőle.

Druckmann kiemelte, hogy Anna sztoriját nagyon szerette volna elmesélni valamilyen formában, a DLC mellett még egy animációs kisfilm is szóba került, végül azonban nem ismerhettük meg Anna történetét, de Neil szerint ez a televíziós sorozatnak hála talán megváltozhat végül.
The Last of Us legelső részével kapcsolatban, lévén megtudtuk, hogy közel sem a Left Behind DLC volt az egyetlen, ami extra tartalomként készült hozzá korábban.'>
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Pedig nagyon dübörgött a játék, fura hogy kihagyták.

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hmmm mi lehetett vajon az oka hogy ne, készült el? meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hát igen, a sorozat sok mindent hozhat most pluszban, amire annak idején nem volt kapacitás. Csak jönne gyorsabban, ez a heti egy rész igen vérszegény.

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja