Az Elden Ring rejtélyes segítője már 5 ezer felhasználónak segített legyőzni az Elden Beastet

2023. november 12.
4.9021
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Elden Ringben több meztelen harcos is segített a felhasználóknak a nehéz főellenségekkel szemben, először LetMeSoloHer Malenia ellen szállt be, míg LetMeSoloThem az utolsó akadályoknál, a Radagonnál és az Elden Beastnél jelenik meg.

LetMeSoloThem most érte el az ötezres számot, vagyis ő tulajdonképpen már ennyiszer legyőzte a két legerősebb ellenfelet és ezáltal segített a többi felhasználónak. Most bejelentette, hogy szünetet tart (megérdelmi), a Redditen az alábbit írta:

Célul tűztem ki, hogy minél több embernek segítek Elden Lorddá válni. Ma megtiszteltetés számomra, hogy elmondhatom, hogy végül 5000 embernek segítettem legyőzni az Elden Ring utolsó főellenségét. Ez volt életem egyik leghálásabb élménye. Ez egy fejezet végét jelenti, de csak azt szeretném mondani, hogy szívből köszönöm minden játékosnak, aki megidézett engem.


LetMeSoloThem belehúzott az elmúlt időszakban, ugyanis márciusban még "csak" 3 ezernél tartott és akkor tényleg azt ígérte, hogy további 2 ezer után szünetet tart.

Nézd nagyban ezt a videót!Elden Ringben több meztelen harcos is segített a felhasználóknak a nehéz főellenségekkel szemben, először LetMeSoloHer Malenia ellen szállt be, míg LetMeSoloThem az utolsó akadályoknál, a Radagonnál és az Elden Beastnél jelenik meg.'>
5 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ennyire nehéz az a boss? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

De durván tolja.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Micsoda jótét lélek.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jól tolja! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az kemény! meglepett smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja