Az E3-on mutatkozhat be a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmódja

2018. május 08.
3.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még májusban hivatalos keretek között is bemutatkozik a Call of Duty: Black Ops 4, azonban a kapcsolódó Zombies játékmódról nem kizárt, hogy csak érintőlegesen hallhatunk majd, lévén ezt egy nagyobbacska eseményen akarja prezentálni az Activision.

Ez pedig történetesen az E3 expó lesz, az esemény hivatalos Twitter-csatornájára ugyanis nemrégiben felkerült egy bejegyzés, mely szerint június 12. és június 14. között, a Los Angeles-i eseményen számíthatunk majd arra, hogy alaposabban is megismerhessük a Call of Duty: Black Ops 4 Zombies játékmód újdonságait.

Hogy erre napra pontosan mikor kerül sor, azt egyelőre még nem tudtuk meg, azt viszont még kihámoztuk a Twitter-bejegyzésből, hogy a Zombies játékmód története is szóba kerül, tehát ismét egy átfogó prezentáció vár ránk jövő hónapban.


Call of Duty: Black Ops 4, azonban a kapcsolódó Zombies játékmódról nem kizárt, hogy csak érintőlegesen hallhatunk majd, lévén ezt egy nagyobbacska eseményen akarja prezentálni az Activision.'>
3 hozzászólás

movi

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Hű de izgalmas, csupa újdonság! Vajon, hogy fogom addig kibírni??
Valszeg a legnagyobb változás a zombi szemének a színe lesz, nagyon ott van az Activision! A 14 éves fiam is unja már a Cod-ot! Eddig ami érdekelt az a kampány volt, már az sincs!
A szomszéd vérnyomása jobban izgat, pedig nem is beszélek vele!

válasz erre

Direktor

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Azt hittem azért lesznek már trailerek addig. meglepett smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Érdekes hogy addig húzzák. meglepett smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja