Az Armored Core továbbra is készül?

2018. június 19.
3.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sajnos nem egy olyan eset van a játékiparban, amikor fellelkesülünk egy-egy bejelentett címért, de aztán évekig síri csend következik az adott játékkal kapcsolatban, ilyen például a FromSoftware egyik évek óta bejelentett fejlesztése.

Anno, körülbelül két éve a FromSoftware bejelentette, hogy három cím is készül a stúdiójukban. Ebből ugye kettőt láttunk az E3-on, a látványos Sekiro: Shadows Die Twice, és a VR-ra szánt Déraciné, illetve bejelentették a Metal Wolf Chaos XD újra kiadását is, de az Armored Core nem mutatta meg magát a nagy eseményen. Jött aztán a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki, aki a Games Talk-nak adott interjújában elmondta, hogy három nagy cím fejlesztése zajlik náluk, és a Déraciné nincs ezek között.

Amikor konkrétan rákérdeztek, hogy vajon az Armored Core-ról van-e szó, Miyazaki nem nyilatkozott. Tekintve, hogy a Metal Wolf Chaos XD remaster elsődlegesen a Devolver-nél készül, így még az is elképzelhető, hogy két olyan cím is van náluk fejlesztés alatt amiről még nem tudunk. Valljuk be, ha azok után, hogy Miyazaki nem tagadta a játék készülését, és mégsem zajlik a fejlesztése, akkor az egy meglehetősen furcsa húzás lenne.
3 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Fel sem tűnt röhögő smiley annyira elfelejtettem már hogy jön. röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Magam részéről nagyon remélem.

válasz erre

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Tényleg, ez mennyire el is tűnt a nyilvánosság elől. meglepett smiley Én várom! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja