Augusztusig kell várnunk A katedrális kalandjáték érkezésére

2017. április 26.
3.3011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Daedalic Entertainment csapata már korábban is jelezte, hogy a Ken Follett népszerű A katedrális című regényén, illetve filmsorozatán alapuló kalandjáték még a nyáron megjelenhet, de a készítők nemrégiben tovább szűkítették ezt a dátumot.

Bár napra pontos időpontunk továbbra sincs, ellenben abban már biztosak lehetünk, hogy a The Pillars of the Earth címmel érkező kalandot valamikor augusztusban kapjuk meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, de a többi platformot egyelőre nem nevezték meg a bejelentésben.

A The Pillars of the Earth egyébiránt egy 2D-s point and click kalandjáték lesz, ami pontosan olyan elragadó grafikával érkezik, mint a Daedalic többi alkotása, méghozzá az eredeti, 1200 oldalas regény feldolgozásával, három irányítható karakterrel.

Friss hír még, hogy a fejlesztők három könyvre osztottan adják ki a teljes sztorit, így augusztusban még csak a Book 1 érkezik, a maradék kettőről pedig a gamescom 2017 alatt ígértek tájékoztatást.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 3 napja

Daedalic ott van a top3 kalandjátékgyártó között, egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz ok panaszra a játékkal kapcsolatban. A régi időkben a nyálamat csorgattam volna erre a játékra. Manapság meg már nemhogy kalandjátékra, másra sem nagyon szakítok időt. Pedig mennyi jó kaland jött az elmúlt években is. Még mindig megvan az a jó szokásuk, hogy német nyelvterületen előbb kihozzák a játékaikat?

válasz erre

Tommy

7 éve, 8 hónapja és 3 napja

Szerintem senkinek nem fog addig sem hiányozni... röhögő smiley

válasz erre
The Pillars of the Earth
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja