Augusztusban érkezik Vantage, az Apex Legends új hőse hű társával, egy aranyos denevérrel

2022. július 26.
3.7081
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Respawn Entertainment battle royale játékának legújabb hőse augusztus 9-én, a Hunted névre hallgató frissítés keretein belül fog debütálni a játék legaranyosabb háziállatával, egy denevérrel egyetemben.
 

A hőshöz érkezett ugyanis egy cinematic trailer "Survive" címmel, amiben bepillantást nyerhetünk Vantage háttérsztorijába. Hősnőnknek nem igazán lehetett könnyű gyerekkora, az ex-fegyenc édesanyja egyedül nevelte fel ugyanis a jéggel és hóval borított Págos bolygón. Az embertelen, zord körülményekből kifolyólag Vantage egy igazi túlélő, harcos alkat, aki mesterlövészpuskájával és hű társával, az Echo névre hallgató denevérrel vág majd neki az Apex Legends arénáinak.

A képességeiről hivatalosan még nem tudunk semmit sem, a kiszivárgott infók szerint a passzívja segítségével lát majd minden fontos infót az ellenfelekről (név, páncélfajta, távolság, csapatméret) mesterlövészpuska használata közben is. Az egyik képességével kiküldi Echo-t, hogy derítsen fel egy adott területet, hősünk pedig akár oda is teleportálhat a denevéréhez.

A végső képessége pedig az ominózus sniper puskája, amivel nagy távolságból osztogatja majd a headshootokat. Vantage, polgári nevén Mara augusztus 9-én, a Hunted frissítéssel együtt fog érkezni a játékba, remélem, hogy addig további infókat kapunk majd a karakterről.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

petrovicsz

3 hete és 1 napja

Cuki.

válasz erre

Mordorer

3 hete és 2 napja

Denevér jópofa.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaGargameth profiljafighterlaci profilja